Omars styling

blond-slav-2Den här kommentaren, skriven av pseudonymen ”Första vågen” på bloggen Det Goda Samhället, gjorde mig på gott humör. Kommentaren är visserligen från 2 mars 2017, men jag upptäckte den inte förrän idag. Patrik som också nämns är chef på Det Goda Samhället:

Totalt off-topic men jag måste säga att jag verkligen gillar stilen här på bloggen, allt från grafiken och enkelheten till Patriks och Omars styling, den nya bilden är bra och referenserna till serier (och en röd Fes) är verkligen klockrena. Jag hade uppskattat ännu mera elegans och inbjudande elitism, kanske elegantare lokaler när man gör DGS-TV, något slott måste finnas som inte är fullt med migranter, mörk panel och bokhyllor i bakgrunden gillar jag… Håll stilen, bara avsaknaden av reklam är ett gigantiskt plus.

Icke nämnt är den språkliga stilen och här är jag odelat imponerad både av Omar och Patrik, ni förtjänar en plats i svensk offentlighet långt utanför bloggsfären men det är nu så reglerna är, just nu.., vi blir fler och fler.

”Den första vågen” får svar av pseudonymen ”Hortensia”:

Instämmer helhjärtat i hyllningen, Den första vågen, men även om jag också är svag för ombonat murrig, brittisk biblioteksinredning, tycker jag faktiskt, att Patriks sparsamt inredda rum med den alldeles underbara, blåvita kakelugnen utgör en alldeles perfekt bakgrund till de svenskt lågmälda och sakliga samtalen i DGS-TV.

Läs mitt inlägg på Det Goda Samhället som föranledde kommentarerna: ”Blonda sexslavar mest eftertraktade” 

Och här en bild på Omar från nyårsafton 2017. Tecknet betyder att 2018 kommer att bli okej. Minst!

Gillar du Omars styling? Swisha till 0760078008

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s