Ny podd! Islamisering pågår

I det senaste avsnittet av podden Amerikanska nyhetsanalyser (#509) pratar jag med Ronie Berggren om de senaste nyheterna. Efter att Donald Trump erkänt Jerusalem som Israels huvudstad utropades en intifada i Malmö! ”Skjut judarna!” skanderade demonstranterna och ”Muhammeds armé kommer tillbaka”.

Om en svenne skriver något rasistiskt i en kommentar på Facebook kan han riskera att få hembesök av den antirasistiske hjälten Robert Aschberg. Men när Muhammed och Ahmed skriker ”skjut judarna” på Möllevångstorget gör Aschberg ingenting.

Islamiseringen pågår. I Uddevalla hölls fredagsbön på torget igår (15 december 2017). Den muslimska församlingen skanderade ”Jalla, jalla, moské för alla!” och krävde att få en större moské.

Lyssna här!

Gillar du vad jag gör? Swisha till 0760078008 (Eddie)

Bli månadsgivare på Patreon

Donera via Paypal:

Annonser

2 reaktioner på ”Ny podd! Islamisering pågår

  1. Göran

    Hej Eddie!
    SvDs kulturbilaga har idag en lång artikel om professorerna Ronny Ambjörnsson och Mohammad Fazlhashemis bok ”Visdomens hus”. De säger bl.a. ”att det inte är så stor skillnad mellan islam, kristendom och judendom. Att kristna och judar räknas som bokens folk och de skall man inte angripa.” Det vore givande om du gick emot dessa professorer, kanske rentav fick en intervju på Antikalifen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s