Antikalifen möter Katerina Janouch. Hon är här

Eddie och KaterinaI det femte avsnittet av podden Antikalifen möter jag författaren, journalisten och debattören Katerina Janouch. Hon kom med sin familj från Tjeckoslovakien 1974. Vi möttes på Södermalm i Stockholm den 8 december och pratade om hur Sverige har förändrats sedan 70-talet.

Janouch driver en välbesökt tidskrift på nätet som heter Katerina Magasin där hon publicerar egna krönikor och reportage, men hon har också flera gästskribenter. Hon har kört ett reportage i flera delar om hur Ronneby i Blekinge påverkats av en bristfällig invandrings- och integrationspolitik: ”Next stop Ronneby”.

Vi pratar förstås också om när Janouch blev intervjuad i tjeckisk TV den 9 januari i år. Hon var då väldigt öppen med hur Sveriges påverkats av massinvandringen: landet har blivit ett näste för jihadister. Efter intervjun anklagades hon för att ”svartmåla” Sverige. Till och med statsministern Stefan Löfven kommenterade!

Janouch har fått utstå mycket mobbning och hat på grund av sina obekväma åsikter. Vi tar upp ett mobbningsnätverk som kallar sig ”Jag är här” som försöker tysta kritiska röster genom bland annat massanmälningar på Facebook. De lyckades få Janouch avstängd under en kort tid. Hon har granskat deras verksamhet i flera artiklar på Katerina Magasin. Hon är här!

Gillar du vad jag gör? Swisha till 0760078008 (Eddie)

Bli månadsgivare på Patreon

Donera via Paypal:

"</p

Annonser

2 reaktioner på ”Antikalifen möter Katerina Janouch. Hon är här

  1. Sten Magnusson

    Det vore klädsamt om artikelförfattaren använde sin källkritiska kunskap och inte rakit av godtog alla påståenden Katerina Janouch för fram.
    Det finns t.ex. inga belägg för att #jagärhär har massanmält henne.
    Det finns däremot belägg för att en sida vid namn Gangrapesweden har uppmanat folk att på jagarhar.com (falsk) anmäla andra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s