Antikalifen möter Bianca Muratagic. En farlig framtid väntar Sverige om vi inte gör något

Bianca och Omar

Antikalifen. Podcasten där öst möter väst. I detta andra avsnitt möter jag Bianca Muratagic. Hon kom som flykting från krigets Bosnien år 1992. Då var hon bara 14 år gammal. Idag är hon en framgångsrik artist och sångpedagog, men hon har också gett sig in i debatten genom artiklar på Katerina Janouchs blogg och Nyheter 24. I Antikalifens podcast berättar om oron och sorgen över tillståndet i hennes nya hemland. Gruppvåldtäkter, skjutningar, islamisk fundamentalism och hedersförtryck breder ut sig i Sverige på grund av den ansvarslösa invandringspolitiken. Samtidigt som #metoo-kampanjen hetsat fram en lynchstämning mot TV4-profilen Martin Timell, så hör vi nästan ingenting om förövarna bakom alla de gruppvåldtäkter som drabbar framför allt etniskt svenska kvinnor. En farlig framtid väntar Sverige om vi inte göra något, menar Bianca.

För att kunna hålla på med det jag gör, skriva artiklar, ge ut böcker, göra YouTube-videor och podda, behöver jag ditt stöd. Swisha till 0760078008 (Eddie).

Du kan också bli månadsgivare på Patreon. Jag heter Antikalifen!

Lyssna här!

4 reaktioner på ”Antikalifen möter Bianca Muratagic. En farlig framtid väntar Sverige om vi inte gör något

  1. Stefan Hazy

    Hej Bianca och Mohamed Omar!😀😃 Vill bara säga att jag tycker att avsnittet blev riktigt bra å intressant.👍😀😃 Jag tycker också väldigt mycket om Biancas röst/dialekt och där du kom med kloka, nyttiga å bra ord.✨💛💛💖💖❤️❤️

    Med vänliga hälsningar

    Stefan Hazy

  2. Antikalifens ansträngningar hur hedervärda de onekligen än är, står sig de slätt mot alla mäktiga Prokalifer och deras propaganda såsom vår svenske Steffe Löfven och andra EU- och Washingtonbaserade sådana. ÜberProkaliferna Obama och Soros drar fortfarande i multikulti-trådarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s