Ny video! Därför är mångkultur förtryck

Idag den 11 augusti har jag, ANTIKALIFEN, lagt ut en ny video. Jag pratar om Mångkultur är förtryck, en bok av Nima Gholam Ali Pour. Det handlar om en samling artiklar som tidigare publicerats på bloggen Nimatown. Nima tar sig an islamism och mångkulturalism utan krumbukter. Det är rakt och ärligt. Han är inte politiskt korrekt. Efter jihadattacken mot den franska tidningen Charlie Hebdo skrev han:

”Detta innebär att vi har fått en varning från människor som anser att de representerar islam. Nästa gång vi kritiserar islam så måste vi vara medvetna om att priset för vår kritik kan vara vårt liv. Att håna islam i Europa kan innebära döden. Det är en sanning idag.”

Ja, vi har öppnat våra hjärtan för jihadismens svärd. Det kan nå oss överallt.

”Nu vaknar jag varje dag och jag vet att mina texter om islam kan kosta mig livet.”

Så är det. Jag är ateist och tror inte på någon religion, men jag det finns idag större anledning att rikta kritik mot islam än mot någon annan religion. Islam är ett större problem.

Nima kommer från Iran. Men han tror inte på idén att invandrarna ska behålla sina kulturer i Sverige. Han tror på assimilering. Det gör jag också. Men hans iranska bakgrund gör att han kan göra poänger som denna:

”Medan vi visar förståelse för afro-svenskar för deras kritik av slaveriet visar man ingen förståelse för exiliranier vars land har blivit koloniserat av islam.”

Min YouTube-kanal har nu 278 prenumeranter. Det är en bra början. Vilken video har fått flest antal visningar? Det är den där jag jämför Pippi i Söderhavet med Koranen. Ett bibliotek i Botkyrka vill kasta Pippi för att den innehåller ”föråldrade uttryck som kan uppfattas som rasistiska”. Man har dock kvar Koranen. Videon om Pippi har fått 4572 visningar.

Tack till er alla som prenumererar på min kanal! Jag hoppas kunna göra fler videor framöver där jag förklarar olika aspekter av islam, men även debattinlägg och kommentarer.

Gillar du vad jag gör? Swisha ett bidrag till 0760078008 (Eddie Råbock)

Bli månadsgivare på Patreon

Donera via Paypal:

Donate Button with Credit Cards

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s