Ny podd! Vi pratar om en konservativ klubb i Uppsala

Konservativa Uppsalaprofiler 20 juni 2017Konservatismen sägs vara på uppgång. I förordet till den nyutkomna boken SVENSKA KONSERVATIVA PROFILERA, skriver författaren, upsaliensaren Simon O. Pettersson: ”Konservatismen finns här som en omfattande och rik idéresurs, till hjälp för den som försöker finna svar på tidens frågor.”

I Uppsala finns ett sällskap som heter Konservativa Måndagsklubben. Vi sammanträder den sista måndagen varje månad på en av Uppsalas studentnationer för att äta något, men framför allt för att dricka. Vi föredrar svensk brännvin och punsch! Idag den 9 augusti blev jag och klubbens grundare, Michël Lehman, intervjuade av Ronie Berggren på podden Amerikanska nyhetsanalyser.

Det blev ett i någon mening ”transatlantiskt” möte då Michaël, som även kallar sig Charles Keatington, är anglofil, och Ronie är USA-nörd. Vi talar om hur viktigt det är för oss svenskar att känna till vår kultur och historia. I Konservativa Måndagsklubben försöker vi förena bildning med skoj i sann upsaliensisk anda. Lyssna här

Besök Michaël Lehmans blogg!

Gillar du vad jag gör? Swisha ett bidrag till 0760078008 (Eddie Råbock)

Bli månadsgivare på Patreon

Donera via Paypal:

Donate Button with Credit Cards

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s