Bloggen Gilla serier gillar ”Necronomicon i Upsala”

Skärmbild (116)Bloggen Gilla serier drivs av seriekännaren Anja Castensson, vars motto är: ”Jag gillar serier, du gillar serier och om du inte gillar serier borde du gilla serier. Det är världens bästa konstform.” Nu har hon bloggat och min och Rickard Fornstedts seriebok Necronomicon i Upsala. Hon tycker att dialogen är bra och att storyn känns som ett tecknat filmmanus. Vi vill så klart att Professor Frans blir film!

”Jag vill ge den här boken en eloge för en ovanligt bra dialog, det är inte alla som klarar att sätta. Dessutom är det en tight story, känns som ett tecknat filmmanus och det har mer än en twist.”

Hon gillar också det upsaliensiska:

”Boken är väldigt mycket på plats i studenternas Uppsala. En viktig scen sker till exempel vid mösspåtagningen sista april utanför Carolina Rediviva, och som före detta student och Uppsalabo det går inte låta bli att tycka just det är lite kul. Till och med Knivsta är med. Vilket är ännu mer kul för mig som är uppvuxen där. Men bortsett från det tror jag många andra kan bli underhållna av Professor Frans.”

Läs recensionen på bloggen Gilla serier här

Det går att köpa serieboken NECRONOMION I UPSALA från mig direkt. Den kostar 100 kr. Betala 100 kr + 14 kr porto till bankkonto 8381-6 403 153 111-6 (Swedbank) eller swisha till mobilnr 0760078008. Ange adress.

Läs om mina böcker här
Vill du veta vad som händer? Följ mig på Facebook eller Twitter

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s