JULREA!

Professor Frans, omslagDu som funderar över vad du ska köpa för julklapp till vänner och bekanta behöver inte fundera mer. Från och med nu och fram till jul säljer Aguéli förlag novellen Professor Frans och det stulna gudahuvudet för bara 20 kr + porto 14 kr. Betala till pg-konto 548413-4. Ange namn och adress. Den kommer på en gång!

Uppsalanovellen fick mycket bra kritik av recensenterna i Studentradion 98.9 där den kallades både ”charmig” och ”mysig”. Läs mer här

Prästen och fantasyförfattaren Mattias Lönnebo skrev så här på Boktipset:

”Omar har ett välformulerat språk och skildringen flyter på som den ska. Man får en levande känsla av gamla Uppsalamiljöer, udda professorer, bolmande pipor och stärkkragar, som bryts mot modern informationsteknologi. Det finns en poetisk ådra som jag verkligen uppskattar, för mordgåtan till trots, är det inte någon klassisk rafflande kriminalhistoria. Den har i stället andra kvaliteter som gör att den lyfter: Poesin, miljöbeskrivningarna och stämningen. Rekommenderas för den som gillar Uppsala, studentlivet och en udda gotisk twist.”

Läs om mina böcker här
Vill du veta vad som händer? Följ mig på Facebook eller Twitter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s