Boken är här!

Den syriska tragedinÄntligen är den nya boken här! Ikväll kl 18.00 är det boksläpp för Den syriska tragedin på Grand Hotell i Uppsala, Bangårdsgatan 1. Ni som inte har möjlighet att komma kan beställa boken genom att sätta in 100 kr på pg-konto 548413-4. Ange namn och adress. Vi bjuder på porto inom Sverige!

”Inbördeskriget i Syrien har väckt fasa över hela världen. Det har pågått i två år nu, och offren räknas i tiotusental. Den flitiga mediebevakningen av konflikten upprepar samma mantra: den sittande presidenten Bashar al-Assad är en grym ’diktator’ som utmanas av det förtryckta ’folket’. Men är det verkligen så enkelt? I denna bok vill poeten och samhällsdebattören Mohamed Omar göra upp med den ytliga förståelsen av konflikten. Han sätter in den i en historisk, regionpolitisk och religiös kontext; han intervjuar personer med annorlunda perspektiv och återger tongången i svenska moskéer; och han visar hur det syriska upproret och hela den arabiska våren i själva verket har kapats av krafter som är allt annat än demokratiska.”

NOT: Idag har jag skickat iväg ungefär 300 böcker till recensenter och kunder. Tyvärr råkade jag slänga ner ett trettiotal ofrankerade brev i postlådan. Det innebär att adressaten måste betala portot om 12 kr samt en administrationsavgift om 10 eller 15 kronor för att lösa ut boken. Ni som drabbas av detta, hör av er till mig så ersätter jag er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s